Ingredienser i fødevarer

Daniel Halling Breiner

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 22 98.

Ingredienser i fødevarer

Ingredienser i fødevarer

Dokumentation for indhold af f.eks. konserverende stoffer i fødevarer, eller mangel på samme, er påkrævet i flere sammenhænge.

Ingredienserne kan dels indgå som del af recepten for at garantere fødevaresikkerheden, eller være tilsat indirekte i naturlig form og derved få en utilsigtet virkning. F.eks. har krydderier et naturligt indhold af nitrat, der under visse produktionsforhold kan omdannes til nitrit og derfor være problematisk i produkter, hvor tilsætning af nitrit ikke er tilladt.
 
DMRI’s kemiske laboratorium er et uvildigt og uafhængigt laboratorium akkrediteret af DANAK i henhold til DS/EN ISO/IEC 17025. Laboratoriet har mange års erfaring inden for analyse af fødevarer, bl.a. med dokumentation af indholdet af konserverende stoffer, samt rådgivning på området.