Ingredienser til foder

Karin Loft Eybye

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 28 38.

Additiver til foder og fødevarer

Ingredienser til foder

Afprøv stabiliteten af enzymer og andre ingredienser til foderblandinger i pilotskala.
Hos Teknologisk Institut tilbyder vi faciliteter til pilotproduktion. Det giver dig en unik mulighed for i mindre skala at afprøve, hvordan enzymer og andre additiver skal tilsættes til foderet. På vores pilotanlæg opnår du de samme resultater som på et stort foderanlæg, og dine testresultater kan derfor overføres direkte til en standardproduktion.

Vores kompetente medarbejdere kører forsøgene ud fra dine krav og specifikationer. Vores setup gør det nemt at tilpasse de relevante procesparametre såsom opholdstid, temperatur, fugtindhold, ingredienssammensætning og batchstørrelse.

Vi formaler, pelleterer og ekstruderer
Vi indleder en test med at formale og blande ingredienserne. Derefter undersøger vi påvirkningen af forskellige temperaturer under pelleterings- eller ekstruderingsprocessen samt under konditioneringen.

Ingrediensernes indvirkning og stabilitet
I udviklings- og tilpasningsfasen hjælper vi dig med at dokumentere ingrediensernes indvirkning og stabilitet i foderblandinger og fødevarer. Vi tilbyder desuden rådgivning om fodersammensætningen og giver dig forståelse for processerne omkring pelletering og ekstrudering.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med indenfor test og udvikling af foder?

  • Formaling af foder
  • Test af ingredienser
  • Pelletering og ekstrudering
  • Separering af produkter
  • Produktudvikling
  • Projektledelse
  • Procesdokumentation
  • Mængder fra 300 kg/t til 3000 kg/t

 

Cases