På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 11 53.
Teknologisk Institut giver jer mulighed for at udvikle jeres iværksættervirksomhed og produkt i et skræddersyet forløb med udgangspunkt i de problematikker, I står over for. Forløbet kan både indeholde teknisk sparring og forretningsudvikling, fx afdækning af teknisk funktionalitet, krav m.m., eller forarbejde til større undersøgelser.
På Teknologisk Institut har vi erfaring på mange områder og vi sætter alle vores faglige centre i spil for at hjælpe jer videre.
I nedenstående FAQ kan du få svar på de fleste spørgsmål om vores iværksætterforløb:
Hent følgende ansøgningsskema, udfyld og send retur til rrx@teknologisk.dk. Derefter vil I senest efter 5 arbejdsdage få svar på, om I kan få et skræddersyet forløb hos os.
Alle iværksættere, der har en virksomhed, der har færre end 20 ansatte og er startet for under fem år siden. Der er størst chance for at få grønt lys til at starte i forløb hos os, hvis jeres virksomhed har proof-of-idea og har et produkt og/eller en service, hvori der findes en til flere veldefinerede problemstillinger af teknisk og/eller forretningsmæssig karakter.
Hvis I bliver godkendt til at modtage rådgivning, vil vi indkalde til et første procesmøde. Her vil vi i fællesskab kortlægge, hvor langt I er, og hvor langt vi forventer at få jer i det skræddersyede forløb. Vi oplever, at nogle startups har fået gavn af at være til en session om forretningsudvikling hos os, og andre hvor det passer bedre at det er ti sessioner med et sideløbende teknisk forløb i et af de andre 40+ fagcentre på Teknologisk Institut.
Det afhænger af jeres behov og matchet imellem jeres udfordringer og vores fagcentre. Vi har valgt at lave forløbet fleksibelt for at optimere værdien for jer som iværksættere, og så vi kan bruge vores ressourcer på dem, der er mest engagerede. Rådgivningen ydes efter princippet hjælp-til-selvhjælp, så I kommer også til at smøge ærmerne op.
Efter det første møde vil vi sætte gang i både det forretningsmæssige og tekniske valideringsarbejde. Hvis vi fx skal teste bruger/markeds-indsigter kan der være en fælles proces, hvor vi sammen finder frem til testdesignet og herfra kan det både være os og jer, der udfører fx interviews eller prototype-feedback. I den tekniske validering kunne det fx være, at vi faciliterer det første møde med et andet fagcenter her på Teknologisk Institut og derefter, afhængigt af produktet, vil vi aftale formål og resultat, alt sammen for at opnå en teknisk validering af ideen.
Udover sparring omkring teknik og forretningsudvikling kan et forløb i Iværksætterrådgivningen danne grobund for et fremtidigt samarbejde mellem jer og Teknologisk Institut, hvor der fx kan søges ekstra midler til en videre teknisk udvikling. Igennem de sidste to år har Iværksætterrådgivningen ledt til, at de deltagende virksomheder har fået udviklet deres prototyper eller produkter, fået vigtige indsigter fra markedet gennem vores markedsundersøgelser eller fået valideret deres løsninger.
I kategorien indenfor bæredygtighed har vi hjulpet med rådgivning, test og udvikling samt faciliteret iværksættere i bæredygtig kommunikation og brug af FNs 17 verdensmål. Alt i alt tilbyder Iværksætterrådgivningen en indgang på Teknologisk Institut, hvorefter vi finder den eller de specialister på Instituttet der kan være den rette kompetence for den helt specifikke hjælp eller rådgivning.
Hvis I deltager i et forløb hos Iværksætterrådgivningen kan I forvente, at:
Vi sætter vores 42 fagcentre med specialister i spil
Vi bidrager med viden der kan hjælpe din virksomhed
Vi bidrager med teknologisk sparring og validering
Vi tager jeres udvikling alvorligt
Vi møder jer med engagement, professionalisme og faglig integritet
Hvis I er interesseret i at høre mere om Iværksætterrådgivningens forløb, kan I ringe til Rune Rex på tlf. 72201153 eller sende en mail på rrx@teknologisk.dk.
Iværksætterforløbet er finansieret af Otto Bruuns Fond og Nordeas Iværksætterfond og er derfor gratis at deltage i.
Cases - Bæredygtigt iværksætteri
Dansk håndsæbekoncentrat reducerer transportbehovet.