Lim- og vedhæftningsteknologi

Morten  Normann-Fyhn

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 13 19.

Industriel limning med robot

Lim- og vedhæftningsteknologi

På Teknologisk Institut hjælper vi din virksomhed uanset branche med at sikre pålidelig og holdbar limning af produkter – med dyb specialviden, bred brancheindsigt og avancerede test- og laboratoriefaciliteter.

Få hurtig hjælp, når limen fejler

Limningsfejl kan føre til kvalitetsproblemer, dyre produktionsstop og reklamationer, der kan skade omdømmet. Her kan der være behov for akut fejlsøgning, analyser og rådgivning om, hvordan I kommer hurtigt videre.

Ved hjælp af avancerede root cause-analyser kan vi identificere de underliggende årsager til problemer med limning eller vedhæftning. Det giver dig mulighed for hurtigt at nå frem til de rigtige årsagsforklaringer – og dermed også til effektive og varige løsninger.

Teknologisk Institut råder over en unik kombination af omfattende specialviden om lim og vedhæftning og avancerede testfaciliteter. Det betyder, at vi hurtigt kan identificere fejl og løsninger på de vedhæftningsproblemer, der måtte opstå i dit produkt.

Rådgivning om limtyper

Hvilken lim er bedst til dine materialer og anvendelse? Vi guider dig til at vælge den optimale lim, der opfylder alle krav til indhold, ISO-certificeringer og egnethed. Vi tager højde for alle brugsbetingelser, uanset om limen skal bruges indendørs ellers udendørs eller i hårde steriliseringer.

Har du brug for vejledning om forskelle mellem limtyper som epoxy, cyanoacrylat, polyurethan osv.? Vi rådgiver om fordele og ulemper ved forskellige limtyper, så du kan vælge den mest egnede løsning.

Udviklingsprojekter sætter nye standarder for fremtidens limprodukter

Sammen med Teknologisk Institut kan du blive en del af fremtidens innovative løsninger. Særligt når det gælder udfasning og substitution af uønsket kemi, trækker vi instituttets brede kompetencer og netværk i industrien til at etablere nyskabende samarbejder og værdikædeprojekter, der sætter nye standarder.

Kontakt os hør mere om muligheder, hvis du står med en teknologisk udfordring inden for lim og vedhæftning – eller hvis du har brug for hjælp til modning eller opskalering af en ny limteknologi.

 

LÆS OGSÅ: Blåmuslinger inspirerer til ny biobaseret læderlim

Samarbejde med Teknologisk Institut 1:1, værdikæde, missionsdrevet partnerskab

Specialiseret rådgivning for medicinalindustrien

For virksomheder i medicinalindustrien tilbyder vi specialiseret rådgivning om limes holdbarhed og egnethed i steriliseringsmiljøer som autoklave, vaporiseret hydrogenperoxid (VHP) og vaskemiljøer. Vi sikrer, at dine limningsløsninger lever op til de strenge krav inden for medicinalindustrien.

Vi udvikler og implementerer standardiserede metoder til limning, herunder forbehandling af substrater. Vores skræddersyede løsninger sikrer ensartet, pålidelig vedhæftning i dine produktionsprocesser.

 

CASE: Med avancerede storskalafaciliteter har vi hjulpet Radisurf med at forbedre deres nyskabende polymerbørste-teknologi, der giver unikke vedhæftningsegenskaber.

 

Lim og vedhæftning - kursus på Teknologisk InstitutLim- og vedhæftningskursus

Ønsker du at opbygge eller opdatere din viden om lim og vedhæftningsteknologi? Vores populære kursus giver dig en dybdegående forståelse af limtyper, materialevalg, forbehandling og limningsprocesser.

Læs mere om kurset her.

 

Kontakt os

Uanset om du oplever udfordringer med limning eller har brug for specialistrådgivning, står vi klar til at hjælpe. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vores ekspertise kan skabe værdi for din virksomhed.