Medlemsinformation 2022 - Plast og Emballage - Nr. 4
LEDER: Det er sikkert gået op for mange, at der sker mange ting i forhold til plast. Det er både spændende, men også i nogle tilfælde ganske problematisk, fordi der er nye og komplicerede EU-krav på vej til plastemballagen. Skal genanvendt plast bruges til fødevareemballering, skal man tænke sig godt om.
Læs hele lederen her: Bliver genanvendt plast og fødevarekontakt et problem?
Læs flere udvalgte artikler fra Medlemsinformation herunder, eller læs hele magasinet i PDF-readeren i bunden af siden.
Det danske fødevareerhverv står overfor en gennemgribende omstilling til en grønnere produktion. Fødevareproducenter og udstyrsleverandører efterspørger konkrete metoder og udstyr m.m., der kan fremskynde denne omstilling af produktionen og øge eksporten af såvel klimaneutrale fødevarer som ny klimavenlig teknologi til verdens fødevareproducenter. Teknologisk Instituts indsats på området er - på tværs af værdikæder - at udvikle de centrale teknologier og teknologiske serviceydelser, som den danske fødevaresektor har brug for i omstillingen til en klimaneutral fødevareproduktion.
Læs hele atiklen her: Potentialet i græs som fremtidens byggesten i cirkulær emballagefremstilling
Artikler ang. bæredygtighed er støttet af Uddannelses- og Forskningsministeriet.