Optimering af rengøring og produktionshygiejne
Savner du en sparringspartner?
Med afsæt i mange års erfaring med rengøring og hygiejneoptimering på særligt slagterier, men også i andre fødevarevirksomheder, kan vi rådgive dig og din virksomhed om god produktionshygiejne inkl. rengøringskvalitet og rengøringskontrol. Er der udfordringer med forekomst af fx Listeria, eller er der blot brug for et sæt friske øjne på produktionshygiejnen og kvaliteten af rengøringen?
Vi kommer ud og gennemgår produktion og rengøring med dig. På basis af de identificerede fokuspunkter finder vi sammen de prioriterede løsninger og tiltag, der sikrer, at du og virksomheden kommer hurtigt og godt videre.
Din virksomhed får:
- Sparring fra ekspert i produktionshygiejne og rengøringskvalitet
- Friske øjne på de anvendte arbejdsgange
- Dialog om tiltag med afsæt i netop jeres behov og/eller udfordringer
- Vejledning i implementering af tiltag for optimering
Virksomhedsgennemgang med din sparringspartner – det fokuserer vi på:
1. Produktionshygiejne
a. Evaluering
b. Fejl/mangler
c. Forslag til forbedringer
2. Rengøring
a. Gennemgang af rengøringsprogram
b. Forslag til forbedringer
c. Evt. hjælp til dialog med rengøringsudbydere
3. Mikrobiologiske analyser (miljø)
a. Gennemgang af prøveplan for miljøprøver
4. Optimering af prøveudtag og analyser
a. Vær sikker på at virksomheden tager de rigtige prøver
b. Vær sikker på at virksomheden får lavet de rigtige analyser
c. Vær sikker på at virksomheden ikke bruger ressourcer på unødvendige analyser
d. Maksimér udbyttet af virksomhedens analyser – sæt data i arbejde!