Pilotproduktion af foder og fødevarer

Christian  Høj

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 21 86.

Ekstrudering

Pilotproduktion af foder og fødevarer

Pilotproduktion af Fødevarer

Udvikl og test dine opskrifter, ingredienser og tilsætningsstoffer uden at stoppe den eksisterende produktion - eller for at gøre dit nye produkt klar til markedet.

På Teknologisk Institut tilbyder vi et 1300 m2 testanlæg til testning og produktion på pilotskala. Dette giver dig mulighed for at afprøve nye opskrifter, ingredienser og tilsætningsstoffer til mad og foder uden at afbryde din eksisterende produktion.

 

Med vores store erfaring i ekstrudering af plantebaserede ingredienser, har vi udviklet en dybdegående forståelse for processen, der strækker sig fra idéudvikling og undervisning, til testforsøg af opskrifter og mindre lønproduktion. Vores fødevaregodkendte faciliteter rummer alt fra SMV'er med nye fødevareprodukter, der skal udvikles, til større fødevarevirksomheder, der har behov for at teste nye ingredienser uden at skulle stoppe deres eksisterende produktion.

Anne Louise Dannesboe Nielsen, Centerleder for Fødevareteknologi

 

 

Ekstrudering af fødevarer


Teknologisk Institut tilbyder fødevareproducenter muligheden for at teste smag, tekstur og ingredienser i produktudvikling. Gennem hygiejniske forhold og certificeret udstyr, kan der gennemføres mindre batchtests med løbende justeringer. Vores faciliteter giver fleksible løsninger, herunder tilpasning af ekstruderopsætning og understøtter en bred vifte af produkter fra snacks til vegetabilske proteiner.

Udviklingsdage i vores fødevaregodkendte faciliteter

Vær med når vi tester dine ingredienser, opskrifter og nye fødevareprodukter i vores pilotproduktion. Hos Teknologisk Institut hjælper med at finpudse en opskrifter, teste uudforskede ingredienser og udvikle nye produkter.

Mindre lønproduktioner af forskellige fødevareprodukter

I forbindelse med markedsundersøgelse af et nyt fødevareprodukt, er det fordelagtigt at producere en mindre mængde produkter - hvilket ofte bliver for småt for store produktionsanlæg. Med kapacitet til at producere helt ned til 2 tons pr. produktion, er vores fødevaregodkendte ekstruder ideel til en markedsstart.

Foder

Hos Teknologisk Institut tilbyder vi et 1300 m2 testfacilitet til testning og produktion i pilotskala. Dette giver dig mulighed for at udvikle og afprøve nye opskrifter, ingredienser og tilsætningsstoffer til mad og foder uden at afbryde din eksisterende produktion.