Skræddersyede produktudviklingskurser - Fødevarer
Innovation er en nødvendighed for vækst på tværs af hele fødevarebranchen, men er ikke altid uden udfordringer. Produktudvikling er en kompleks disciplin, som ofte har gavn af øjne udefra. På Teknologisk Institut har vi god erfaring med at hjælpe fødevarevirksomheder i deres produktudviklingsforløb, igennem kortere eller længere virksomhedstilpassede kurser.
Mangfoldigheden af fødevarer der produceres, kræver ofte specialiserede og specifikke kompetencer, som du kan få adgang til ved Teknologisk Institut. Udover generelle kompetencer inden for udvikling af nye banebrydende fødevarer, kan du på Teknologisk Institut få undervisning og input til dit produktudviklingsforløb, fra eksperter indenfor fødevarekemi, -fysik og -mikrobiologi, herunder:
- Ingrediensviden indenfor bl.a.: proteiner, lipider, fibre, antioxidanter, hydrokolloider blandt andre
- Tekstur og konsistens
- Fermentering og mikrobiologi
- Oxidation og fysisk stabilitet
- Pulver og tørringsprocesser
- Sensorik og forbrugertest
- Fødevaresikkerhed og -kvalitet
- Teksturering- og pelletering
- Kød- og slagteriteknologi
- Emballagevalg
- Lovgivning og mærkning
- Plantebaserede fødevarer
På basis af en indledende samtale, kan vi samle det hold af eksperter, der bedst kan opkvalificere jeres medarbejdere med den nyeste viden. Vi tilbyder i denne sammenhæng også en gennemgang af produktionen, så vi bedst muligt kan tage udgangspunkt i netop jeres produkt og fremstillingsproces i kurset.
Opnå inspiration og nye perspektiver, der ruster jer til selv at tackle udfordringer og indfri nye muligheder, som jeres virksomhed vil møde i fremtiden.
Kontakt os for mere information.