Støtte fra Erhvervspuljen til dine projekter

Søren  Draborg

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 28.

energieffektiv maskine lille web

Støtte fra Erhvervspuljen til dine projekter

Du kan få tilskud til gennemførelsen af energibesparende tiltag i din virksomhed!

Erhvervspuljen er en tilskudspulje til dansk erhvervsliv på 3,5 mia. kr., der løber frem til 2029. Både små og store private virksomheder i langt de fleste brancher kan få tilskud til næsten alle typer projekter, der sparer energi eller reducerer CO2- udledningerne.

Alt efter virksomhedens størrelse kan der opnås tilskud på op til mellem 30-50% af omkostningerne. Jo større energi- og CO2-besparelse projektet skaber, desto større er tilskuddet. Der kan søges om tilskud på mellem 10.000 kr. og op til 112 mio. kr., og der kan søges om tilskud i Erhvervspuljen flere gange årligt.

Der gives tilskud til alle typer projekter, så længe der ikke er tale om egenproduktion af energi, som f.eks. solcelleanlæg, ligesom projekter der handler om vedligehold eller nødvendige udskiftninger ikke kan opnå tilskud.

Tilskudsprocessen er i fire faser, som er:

Fase 1:          Ansøgning om tilskud

Fase 2:          Godkendelse af ansøgning og måling af nuværende energiforbrug

Fase 3:          Realisering af energibesparende projekt og måling af nyt energiforbrug

Fase 4:          Dokumentation af energibesparelse, investeringer og udbetaling af tilskud

Teknologisk Institut tilbyder at varetage hele ansøgningsforløbet med identifikation af energibesparelsestiltag, udarbejdelse af ansøgning, måling af energiforbrug før og efter gennemførelse af det energibesparende projekt og indsendelse af dokumentation for energi- og/eller CO2 besparelsen samt investeringen.

Læs mere om Erhvervspuljen

Kontakt forretningsleder Søren Draborg her på siden for at få mere information om Erhvervspuljen og de muligheder, der er for at opnå støtte.