Test af rengøringsvenlighed
Rengøring af materialer, der kommer i kontakt med fødevarer, er altafgørende for fødevaresikkerheden og produkternes holdbarhed.
Det er vigtigt at få fastsat et rengørings- og desinficeringsprogram, der sikrer, at snavs, produktrester og bakterier effektivt bliver fjernet fra overfladerne, så de er klar til næste produktionsdag.
Materialetyper der kommer i kontakt med fødevarer, kan være:
|
Test af materialetyper
I DMRI pilotplant kan vi teste materialetypernes rengøringsvenlighed med forskellige rengørings- og desinfektionsprodukter i et systematisk set-up. Med baggrund i testresultaterne hjælper vi dig til at komme videre med at fastsætte et optimalt rengøringsprogram, der sikrer at renhedsniveauet opretholdes.
Disse rengøringstest kan tilpasses den aktuelle fødevareproduktion ift. fx smudstyper eller materialevalg.
Din virksomhed får:
- Sparring i at fastsætte en optimal rengøringsprocedure for udstyr og materialer, der er i kontakt med fødevare
- Test af rengøringsprogram med faciliteter, der efterligner en industriel fødevareproduktion ift. udstyr, tryk og dyser
Er du også interesseret i et optimalt rengøringsprogram i din virksomhed? Kontakt Emma.