Dette kursus styrker din evne til at facilitere og understøtte det tværfaglige samarbejde. Du lærer, hvordan forskellige fagligheder kan bidrage og byde ind med deres kompetencer på den bedst mulige måde – så effektivitet og engagement øges for alle involverede i processen.
Har du en oplevelse af, at det tværfaglige arbejde kan fungere bedre? At de forskellige fagligheder ikke bidrager optimalt og løfter hinanden på bedst mulige vis? Eller måske oplever du, at der dannes alliancer eller er direkte modstand mellem forskellige faggrupper? Hvis dette gælder for dig, så er kurset det helt rette for dig.
Kurset klæder dig på til at manøvrere i spændingsfeltet af forskellige fagligheder gennem viden og relevante metoder, teknikker og værktøjer til at styrke det tværfaglige samarbejde.
Kurset henvender sig til alle former for formelle og uformelle ledere, konsulenter samt andre, der er interesserede i at skabe resultater og værdi i samarbejdet med andre fagligheder samt skabe de bedste betingelser for alle faggrupper, teams og organisationer som helhed.
Vi sørger for, at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære.
Kursusbevis
Erfaren underviser
Fuld forplejning
Øvelser og inddragelse
Materiale
Materiale på dansk
Undervisning på dansk
Gratis parkering
Kurset løber over to fulde dage. Undervisningen veksler mellem oplæg, case-arbejde i grupper, dialogbaserede øvelser samt fælles refleksioner, der kobles til din hverdag og organisation.
Julie er specialiseret i at skabe reel forandring for individer og teams. Hendes ekspertområder er psykologi og kommunikation, og hun har en baggrund som cand.comm. samt er certificeret i erhvervsrettet mindfulness og kognitiv psykologi mm. Julie har i mange år arbejdet som rådgiver og konsulent inden for bl.a. forandringsledelse. Hun er en engageret, inspirerende og en højt evalueret underviser, som formidler forskningsbaseret viden, så det er til at forstå og umiddelbart implementere.
Anna er psykolog med en ph.d.-grad fra Kbh. Universitet. Gennem mere end 20 år har hun arbejdet med psykologiske interventioner og kvalitetsudvikling i sundhedsvæsenet både som klinisk psykolog og forsker. Hun har desuden været adjunkt og lektor på Syddansk Universitet, arbejdet som faglig ansvarlig underviser og studieleder og er pt. hun ansat ved Sjællands Universitetshospital. Anna er drevet af at facilitere brugerinddragende processer, samarbejdsoptimering og trivsel.
Taastrup 9. - 10. december 2024 | |
Aarhus 6. - 7. marts 2025 | |
Taastrup 5. - 6. maj 2025 |
Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.
Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk