Cases - Bæredygtig Fødevareproduktion

Asger Munch Smidt-Jensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 21 77.

Cases - Bæredygtig Fødevareproduktion

Få et indblik i tidligere cases

Hos Teknologisk Institut hjælper vi virksomheder med at dokumenterer og forbedre fx klimaaftrykket fra fødevareproduktioner, samt guider i reglerne for brugen af dokumentationen i markedsføring.

Herunder finder du smagsprøver på vores tidligere - og aktuelle - forsknings- og udviklingsprojekter inden for Bæredygtig Fødevareproduktion.

 



Analyse giver indblik i klimabelastningen på plantebaseret ostealternativ

Teknologisk Institut har undersøgt klimabelastningen på NIKRIS’ plantebaserede ostealternativer – både i sin hele og revne form.


Specialist stor i udviklingskøkkenet, Foodturlab, og afmåler pulver.

LCA afdækker muligheder for forbedringer af produktionslinje for en lavere miljøpåvirkning

Teknologisk Institut har gennemført en dybdegående livscyklusanalyse af Decameal's krabbekødsmel, et nyt og spændende proteintilskud til æglæggende høns.