Cases med printet elektronik

Nina Ritter Nielsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 13 61.

Batteri og elektronik på dronevinge

Cases med printet elektronik

På Teknologisk Institut leverer vi printet elektronik til en række forskellige kunder, og vi samler løbende eksempler på vores arbejde, som kan inspirere andre, der ønsker at begynde at arbejde med printet elektronik.

Nedenfor kan du læse mere om nogle af vores kundecases.

Sensorer på en skærmPrototype på EEG-pandebånd: Et casestudie med Insai

Vi har samarbejdet med Insai for at optimere brugeroplevelsen af deres EEG-pandebånd. Insai er en sundhedsteknologisk virksomhed, der udvikler løsninger til at forbedre behandlingen af neurologiske og psykiatriske lidelser. 
Læs mere


Sort albuebind med sensorerPrototype på EMG sleeve: Et casestudie med PreCure

Vi har samarbejdet med PreCure om at optimere prototypen på et innovativt EMG sleeve. PreCure er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i at udvikle smarte wearables, der hjælper med at forhindre muskuloskeletale skader på arbejdspladsen.
Læs mere


Close-up af wearableNyt grafenblæk muliggør fremtidens smarte wearables

Teknologisk Institut og Danish Graphene, har udviklet en grafenblæk, der kan bruges til printet elektronik - f.eks. en intelligent t-shirt, der måler din puls. Dette blev gjort i et MADE-demonstrationsprojekt. 
Læs mere


Close-up af computerskærm med padel batIntelligent padel bat til skadeforebyggelse

Startuppen Padel iQ har udviklet et intelligent padel bat med hjælp fra specialisterne i printet elektronik på Teknologisk Institut. Dette blev gjort i et MADE Material Demonstrationsprojekt.
Læs mere


Printet elektronikSmart skin til eksplorative cobotter

Teknologisk Institut er blevet betroet af den Europæiske Rumorganisation (ESA) at udvikle et smart skin til eksplorative robotarme, som gør det muligt for dem at samarbejde med astronauter inde i rumstationer, i det ydre rum og på planetariske missioner.
Læs mere


Blæk til printet elektronikGodkendelse af nyt nanomateriale

Teknologisk Institut har udviklet en ny type blæk med elektriske egenskaber, som nu er godkendt til sikker brug for både mennesker og miljø. Det skete i DIAGONAL-projektet, der er støttet af EU's Horizon 2020 program.
Læs mere