Cases - Forbrugertest af fødevarer

Maja Krogsøe Skou

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 13 45.

Cases - Forbrugertest af fødevarer

Cases fra Sensorik & forbrugerundersøgelser

Forbrugernes meninger hjælper til udvikling - og optimering - af nye fødevarer.

 

Hos Teknologisk Institut hjælper vi fødevarevirksomheder med udvikling af sikre velsmagende fødevarer, nye ingredienser, produktion, kvalitetssikring og forbrugertests.
Herunder finder du smagsprøver på vores tidligere, og aktuelle, forsknings- og udviklingsprojekter inden for Forbruger- og markedstests:

 


Billede af plantebøffer til Plantebaserede fødevarers produktudvikling og forbrugertest

Umami: Nøglen til forbedring af smagen i plantebaseret køderstatning

Teknologisk Institut har, for at udvikle plantebaserede kødalternativers position på markedet, testet forskellige umamismagsgivere med forbrugertests og et sensorisk trænet dommerpanel.


En kop sort kaffe tæt på.

Forbrugernes smagsvurderinger gav et vigtigt indblik i hvor godt kaffen performede, samt hvor der kunne forbedres

I en konkurrentanalyse smagte 65 forbrugere på kaffe fra seks udbydere for at vurdere egenskaberne og kvaliteterne for hver.


Billede af en 3D printet proteinbar

Kan vi 3D-printe skræddersyet sportsernæring?

Som sportsudøver kan du se frem til en 3D-printet proteinbar, der er individuelt tilpasset og indeholder præcis de næringsstoffer, som du har brug for.

 

FIGO – Forbrugerdreven Innovation til den Grønne Omstilling

FIGO – Forbrugerdreven Innovation til den Grønne Omstilling

En af de største udfordringer for fødevare SMV’er er viden om forbrugeradfærd. Hvad skal der til for at få forbrugerne til at spise mere plantebaseret? En problemstilling som vi med projektet FIGO arbejder på.

 

Billede fra sensorisk kursus, hvor kursister skulle smage på grundsmage.

Smage-kursus lærte ernæringspersonale at tage højde for borgeres sensoriske udfordringer

I samarbejde med Aarhus Kommune har vi hos Teknologisk Institut afholdt kursus om at smage for ernæringspersonale fra kommunens plejehjem og folkehuse.

 

 

 

Flere relevante nyheder:

 

 

Læs mere om hvad vi kan hjælpe med indenfor Sensorik & forbrugerundersøgelser: