Cases - Forbrugertest af fødevarer
Cases fra Sensorik & forbrugerundersøgelser
Forbrugernes meninger hjælper til udvikling - og optimering - af nye fødevarer.
Hos Teknologisk Institut hjælper vi fødevarevirksomheder med udvikling af sikre velsmagende fødevarer, nye ingredienser, produktion, kvalitetssikring og forbrugertests.
Herunder finder du smagsprøver på vores tidligere, og aktuelle, forsknings- og udviklingsprojekter inden for Forbruger- og markedstests:
I en konkurrentanalyse smagte 65 forbrugere på kaffe fra seks udbydere for at vurdere egenskaberne og kvaliteterne for hver. Som sportsudøver kan du se frem til en 3D-printet proteinbar, der er individuelt tilpasset og indeholder præcis de næringsstoffer, som du har brug for.Forbrugernes smagsvurderinger gav et vigtigt indblik i hvor godt kaffen performede, samt hvor der kunne forbedres
Kan vi 3D-printe skræddersyet sportsernæring?
Flere relevante nyheder:
Læs mere om hvad vi kan hjælpe med indenfor Sensorik & forbrugerundersøgelser: